Na portáli Brigada.sk nenájdete len ponuky na brigády

Na portáli Brigada.sk nenájdete len ponuky na brigády
19.10.2014

Brigáda je pre každého mladého človeka obyčajne úvodným krokom na pracovnom trhu. Na prvú brigádu si človek obyčajne pamätá celý život. Rovnako tak si každý zaspomína aj na svoje prvé vlastnoručne zarobené peniaze. 

Každý človek hľadajúci brigády, by mal najskôr preskúmať možnosti, kde a akým spôsobom je možné pracovnú ponuku nájsť. Asi najprístupnejšou formou pre každého mladého človeka sa v dnešnej dobe ukazujú pracovné portály. Portál Brigada.sk ako jeden z takýchto portálov, sa snaží mladým ľuďom prinášať vždy aktuálne ponuky na brigády, avšak nielen to. 


Ponuka brigád na Slovensku aj brigád v zahraničí je  samozrejmosťou, čo však ponúka portál navyše, je možnosť sebarozvoja, získavanie praktických informácií a rád, ktorých cieľom je uľahčiť uchádzanie sa o prvú pracovnú príležitosť - brigádu. Problémom totiž nie je vždy len nedostatok pracovných ponúk, ale na druhej strane aj nepripravenosť mladých ľudí na vstup na pracovný trh.


Práve reakciou na tento problém, bol zavedenie hneď niekoľkých praktických funkcionalít. Príprave na pracovný pohovor by mal uchádzač vždy venovať dostatočnú pozornosť. Unikátnou pomôckou určenou hlavne pre mladých ľudí, ktorí ešte neokúsili reálny pracovný pohovor, je aj simulátor pracovného pohovoru. Možnosť otestovať sa na vybranú pozíciu a odpovedať na otázky personalistu je spôsob ako aspoň čiastočne odbúrať stres a pripraviť na reálny pohovor.


Obľúbenou formou vzdelávania mladých ľudí sa stali online vzdelávacie kurzy. Kurz soft skills, ktorý je možné absolvovať priamo na portáli je jedinečnou príležitosťou ako sa ukázať pred zamestnávateľom. Každý úspešný absolvent kurzu získa aj potvrdenie o absolvovaní - certifikát, ktorý môže uviesť aj do životopisu.


Každý brigádnik by mal vedieť čo sa deje s jeho výplatou. Zavedením odvodov však mnohí stratili prehľad, čo sa s ich zárobkom deje. Aby mal brigádnik vždy prehľad, stačí ak použije šikovnú kalkulačku výplaty a odvodov z brigády.


Tieto a mnohé ďalšie funkcie má možnosť využiť každý a úplne zadarmo.

 

 

 

 

 

 

Ďaľšie články
Mudr. Xavier Crement a jeho známa trilógia kompletne dostupná v auraknihy.sk
26.08.2016

Mudr. Xavier Crement a jeho známa trilógia. Komletná kolekcia 3 kníh iba v auraknihy.sk

 

Pohľad na svet doktora Xaviera Crementa v troch knihách.

Všetky tri tituly dostupné skladom jedine v kníhkupectve auraknihy.sk

Kreatívna zábava pre všetkých - Modely 3D puzzle.
26.08.2016
Objavte tretí rozmer skladania puzzle.   Modely 3D puzzle najznámejších svetových pamiatok a lodí pre všetky vekové kategórie. 3D puzzle sa skladajú z malých penových dielikov, ktoré sa to seba zakladajú a nie je potrebné lepidlo ani nožnice.   Poskladajte si doma vo svojej izbe najznámejšiu svetovú pamiatku, model lode, lietadla či tanku.   V modeloch nájdete najznámejšie svetové historické a architektonické pamiatky 3D puzzle, lode 3D puzzle a niektoré ... čítaj viac
Ponuka pre študentov - Miroslav Votava - Lékařská mikrobiologie speciální
15.10.2014
Obľúbená učebnica mikrobiológie - Lekařská mikrobiologie speciální pre študentov vysokých škôl alebo zamestnancov vo farmaceutickom priemysle.   Druhé prepracované vydanie prináša aktuálne a doplnené poznatky z oblasti mikrobiológie. Kniha je členená na 4 základné oblasti: bakteriológia, mykológia, virológia, parazitológia. Obsahuje mnoho zaujímavých obrázkov, grafov a tabuliek. Knihu ponúka internetové kníhkupectvo ... čítaj viac
Prvý augustový piatok - Svetový deň piva!
01.08.2014
Aj tento rok slávime ako každý prvý augustový piatok svetový deň piva!   Pivo je lahodný nápoj, ktorý sa vyrába v alkoholickej alebo nealkoholickej forme.   Pri tejto príležitosti by sme vám chceli predstaviť knihu Pivopédia, v ktorej nájdete podrobné informácie o pivovaroch v Čechách a na Slovensku.   Urpiner, Zlatý Bažant, Topvar, Gambrinus, Plzeň, Radegast a mnoho ďalších národných koncernov alebo súkromných pivovarov.   Pri každom vám ... čítaj viac
Parfumy FM
01.08.2014
Spoznajte kvalitné a lacné parfumy FM inšpirované svetovými vôňami. Získajte takéto FM parfumy už od 14,70 eur za klasický 30 ml dámsky parfum alebo za 50 ml pánsku parfumovanú vodu. Prípadne si môžete zvýšiť sebavedomie a atraktivitu u opačného pohlavia vďaka feromónom- vyskúšajte tak feromónové parfémy už od 17,10 Eur.   Ako je ale možné, že sú tieto parfumy FM také lacné? Sú naozaj tak kvalitné a ich vôňa je skutočne inšpirovaná svetovými ... čítaj viac